Krepuskul


Trupa: Krepuskul
Site-ul trupei: http://krepuskul.com/
Orasul: Cluj-Napoca
Gen: Experimental / Death Metal / Black Metal

KREPUSKUL s-a infiintat in 2005 si, dupa ce a trecut prin multe schimbari, a ajuns acum la o formula de 3 oameni.In decursul celor trei ani baietii au abordat mai multe genuri muzicale, toate legate intre ele de stilul metal. Combinand in principal death, thrash, hardcore, putin industrial, dar si cate putin din alte genuri total diferite de acestea, au creat o muzica variata, expresiva, in care sa se poata regasi fiecare ascultator. Intr-o trupa de experimental, normalitatea, banalitatea nu-si are locul, iar scopul este sa se creeze un gen aparte, o muzica diferita, prin comuniunea (si in acelasi timp antiteza) dintre metal si nemetal, dintre dur si melodic, dintre vechi si nou.
Au un album, Umbre de Vise, iar in prezent lucreaza la al doilea.In aproape cei 2 ani de activitate live, au avut peste 50 de concerte, fiind apreciati in mod deosebit atat in tara, dar mai ales in Italia, in turneul lor, Transylvanian Alliance Tour Pt.1 alaturi de Riul Doamnei (Verona), trupa ce a concertat alaturi de nume mari ale genului (Vader, Rotting Christ, etc.). Au participat la numeroase festivaluri in tara, iar in toamna 2008 au avut primul turneu propriu, Umbre de Vise Experimental Tour 2008, ce a cuprins aprox 25 concerte in toata tara.

In prezent baietii lucreaza la cel de-al doilea material discografic si pregatesc 2 turnee: Transylvanian Alliance Tour Pt.2, programat in luna aprilie si va cuprinde concerte in Romania alaturi de italienii de la Riul Doamnei, precum si un alt turneu, Umbre de Vise International Tour 2009, ce va cuprinde concerte in Ungaria, Polonia, Croatia, Slovenia, Italia, Germania.

Muzica o puteti asculta pe www.myspace.com/krepuskul

Primul videoclip oficial, Dead Inside: